links of london charms r4 cards buy r4 card thomas sabo online shop beats by dre koptelefoon links of london
'El Carrer'
Història
L’Associació de Comerciants El Carrer va néixer de la voluntat d’un grup de comerciants de treballar plegats per a la dinamització de la zona batejada com El Carrer, on estan situats els nostres establiments.

Zona privilegiada del nostre municipi, representa per excel•lència el punt de referència de compra del ciutadà de Sant Boi.

Des de l’any 1999 l’Ajuntament i els comerciants de la zona han impulsat un pla de dinamització per promoure el comerç local. Amb aquest projecte va néixer una associació de comerciants on van adherir-se tots els establiments que creien en el projecte i que actualment compta amb 115 establiments associats.

L’ Associació de Comerciants “El Carrer” vetlla pels interessos de tots els associats i per la promoció de la zona on està situat el vostre establiment.

Els associats lluitem per impulsar comercialment la zona on estan situats els nostres comerços i en aquests últims deu anys creiem que hem iniciat una tasca molt important a nivell general i d’ajuda a establiments individuals. Per aquest motiu necessitem el suport de tots els establiments que esteu ubicats a la zona ja que tots estem interessats a aconseguir fites més importants per potenciar comercialment l’eix.

El Carrer col•labora de forma solidària amb l’Associació de Fibromialgia del Baix Llobregat amb l’oferiment de productes per a la Tómbola Solidària que té lloc en el marc de la celebració de les festes del barri Vinyets-Molí Vell. Aquesta recaptació es destina íntegrament a l’atenció dels malalts i les seves famílies.

Hem de seguir treballant per un comerç actiu i modern; per tot això us volem convidar a participar en el nostre projecte, que és, també, el vostre projecte.

Us hi esperem!!!

Avantatges per l'associat
Cada dia és més evident que per mantenir i augmentar la competitivitat del negoci no n’hi ha prou amb gestionar bé la pròpia botiga.

Es fan necessàries altres condicions com és transmetre al consumidor que en el seu municipi pot trobar la varietat, la qualitat, el preu i el servei que busca.

Volem que el client trobi engrescador i divertit comprar a les diferents zones de la nostra associació.

Què ofereix l’Associació El Carrer?
- Servei d’aparcament gratuït per als clients. Preu especial en la compra de tiquets de zona blava (0,30 € x 30 minuts), aparcament Riera Basté (0,48 € x 30 minuts ) i de la plaça del Mercat Vell (0,52 € x 30 minuts), amb descomptes del 20% i el 40% del preu original dels tiquets. - Descomptes en la Fira de la Puríssima en estands i aparadors: - 15% al comerç local adherit a una associació de comerciants. o 20% al comerç local associat que exposi agrupat. - Bonificació en l’import a pagar de les Llums de Nadal, amb més d’un 20% d’estalvi de la quota. - Servei SMS a preus molt preferents per als comerços associats i accés a la base de dades de l’associació de 1.000 registres. Podeu informar de promocions, rebaixes... o 500 SMS 100 € o 1000 SMS 200 € - Matrícula preferent en els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà. - Gratuïtat en el programa Modernitza’t, d’assessorament i formació pels comerços associats. - Subvencions per a la reforma de l’establiment (fins al 50%) i per a la informatització del negoci i pàgina web (fins al 75%). Informació de les convocatòries que fa la Generalitat de Catalunya. - Bonificacions i subvencions per al comerç urbà, mitjançant negociacions conjuntes de l’associació amb totes les administracions públiques. - Comissions preferents dels datàfons, negociades conjuntament per l’entitat financera amb l’associació per a tots els seus associats. - Cursos, jornades i seminaris gratuïts, que organitza l’Associació El Carrer o la Federació de Comerç de Sant Boi “Nou Comerç”. - Campanyes d’imatge i promoció conjuntes.

Usuari
Accés zona privada


 

 [Inici] [Comerços] [Campanyes] [Noticies] [Zona lúdica] [Zona Privada]