links of london charms r4 cards buy r4 card thomas sabo online shop beats by dre koptelefoon links of london
'El Carrer'
Campanya "Aquest Nadal et regalem 3.500 €". • 16/11/2012
Campanya
• Campanya "Aquest Nadal et regalem 3.500 €".

Coincidint amb l'inici de la campanya "Encenem Sant Boi", l'Associació de Comerciants El Carrer de Sant Boi, inicia la seva campanya "Aquest Nadal et regalem 3.500 €". Aquesta campanya començarà l'1 de desembre i finalitzarà el 26 de desembre.
El 27 de desembre es farà el sorteig a Can Massallera. Els tres guanyadors faran les seves compres els dies 2 i 3 de gener de 2013. Aquesta és una de les campanyes més valorades a nivell comarcal i que any rere any compta amb una gran participació dels ciutadans de Sant Boi.
Aquest any s'ha reduït l'import dels premis degut en primer lloc a la crisi i en segon lloc perquè només participen els comerços associats a aquesta associació.
També es repartirà entre els nostres clients i comerços la 2a edició del Llibre del Comerç El Carrer amb algunes novetats.

Bases Campanya Nadal 2012 "Regalem 3.500 €"
. La campanya començarà l'1 de desembre i finalitzarà el 26 desembre 2012
. Empleneu la butlleta que us lliuraran en els establiments adherits a la campanya i dipositeu-la en el comerç on realitzeu la compra.
. Com més n'empleneu, més possibilitats tindreu de guanyar el premi.
. El dia 27 de desembre de 2012 es realitzarà el sorteig públic a Can Massallera, a les 12:00 hores, durant el qual s'extrauran les tres butlletes amb els noms de las persones guanyadores del 2.000, 1.000 i 500 euros.
. Si les persones guanyadores, no es troben en el lloc on es realitzarà el sorteig, durant el transcurs de l'acte se'ls trucarà, als guanyadors perquè assisteixin al punt del sorteig. Si desprès de tres trucades i de sis tons cada trucada no es despenja el telèfon, es repetirà el sorteig tantes vegades com sigui necessari fins que aparegui un guanyador/a,
. En el cas que les persones guanyadores estiguessin de viatge o no poguessin venir a recollir els premis, elles mateixes comunicaran a l'organització qui vindrà en nom seu al lloc on s'està realitzant el sorteig. La persona representant de guanyador/a haurà de presentar un document nacional d'identitat, per tal d'acreditar-se.
. Les persones guanyadores hauran de presentar un document que n'acrediti la identitat.
. El dia del sorteig els premis seran simbòlics; es farà el lliurament d'uns diplomes pel valor de 2.000, 1.000 i 500 euros.
. No s'abonaran diners en efectiu.
. En cap cas els premis es declararan deserts.
. Els dies que es realitzaran les compres seran:
. El dimecres dia 2 de gener de 2013 durant tot el dia el guanyador/a de 2.000 euros
. El dijous dia 3 de gener de 2013 durant el mati per el guanyador dels 1.000 euros i a la tarda el guanyador/a dels 500 euros.
. La persona guanyadora del premi, el dia de les compres, anirà amb dues persones de l'organització que l'acompanyaran a les botigues associades participants en la campanya en què el guanyador/a vulgui comprar.
. El límit de despesa per compra per establiment serà:
. Per al guanyador/a dels 2.000 euros serà de 600 euros per botiga.
. Per al guanyador de 1.000 euros serà de 400 euros per botiga.
. Per al guanyador de 500 euros serà de 200 euros per botiga.
. No podran participar en aquesta campanya, a la seva botiga, el propietari, els empleats i els familiars de primer i segon grau d'aquestes persones.
. Les persones guanyadores es comprometen a participar en les activitats de promoció que es considerin oportunes (fotografies, entrevistes, etc..) i a cedir tots els drets d'imatge i difusió.
. L'organització resoldrà qualsevol cas no previst en aquestes bases.
. L'organització es reserva el dret de canviar les dates del dia de la compra.
. El fet de participar en el joc implica la total acceptació de les bases.


Campanya de Nadal "Encenem Sant Boi" • 10/11/2012
Campanya de Nadal
• Campanya de Nadal "Encenem Sant Boi"

Us volem presentar una nova campanya de promoció que estem organitzant juntament amb els diferents sectors econòmics de la ciutat, amb l'objectiu de promocionar en el nostre cas, comerç del municipi, la campanya en sí anirà del 30 de novembre al 5 de gener.

Cada col·lectiu, oferirà a la ciutadania una oferta atractiva, accions de promoció, activitats lúdiques, etc. amb l'objectiu de dinamitzar el municipi des de la perspectiva econòmica.

El per què d'aquest nom de campanya?
El proper dia 30 de novembre s'inaugurarà l'encesa de l'enllumenat nadalenc, és per això que el llançament de campanya serà el divendres dia 30 de novembre i continuarà el dissabte 1 de desembre.

Com funcionarà la campanya?
La nostra associació us proposem al sector comerç "fer descomptes"
De quina manera, quin tipus de descompte, des de quan ...?
L'objectiu és iniciar la campanya el 30 de novembre amb l'encesa de llums i l'1 de desembre, durant aquests dos dies, tots els comerços de l'associació podreu fer descomptes de les compres els quals s'haurà de fer de la següent manera:
Aquest descompte consisteix en convertir l'import descomptat en un val de compra per a la clientela (aquests vals us els farem arribar nosaltres), de manera que el client tingui de tornar a partir del 15 de desembre fins el 5 de gener perquè es pugui gastar l'import d'aquest val a la vostra botiga, així les compres de Nadal li puguin sortir a la clientela més assequibles.

O sigui durant els dies; divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre es faran els vals descomptes i del 15 de desembre al 5 de gener es podran fer efectius.

El mateix dia de l'encesa de llums proposem que obriu els comerços fins les 22.00 hores fent activitats al carrer o dins de la botiga en motiu del tret de sortida de la campanya i de l'encesa de llums, així com seguir amb aquestes activitats dissabte dia 1 de desembre, l'horari de tancament el dissabte seria l'habitual. La proposta seria similar a la que es va fer per la campanya passada del mes de juny, dels Dies Bojos, que seria entregar els vals descompte i fer animació divendres tarda - nit i dissabte, igual que veu fer molts carrers i comerços les activitats al carrer i va ser tot un èxit.

L'Ajuntament de Sant Boi, col·laborarà com a plataforma de comunicació de la campanya.

Nosaltres us farem arribar el material de la campanya dies abans de l'inici, pregaríem que els comerços que NO vulgueu participar-hi us poseu en contacte amb nosaltres, i d'aquesta manera no us faríem arribar el material.

Per a més informació, o per a qualsevol dubte al respecte us podeu posar en contacte amb nosaltres a. elcarrer@gmail.com

Si el teu comerç no està associat i vols participar en aquesta campanya, posa't en contacte per correu electrònic amb nosaltres i t'informarem: elcarrer@gmail.com


Conveni de col·laboració F.C. Santboià - El Carrer • 04/11/2012
Conveni de col·laboració F.C. Santboià - El Carrer
• Conveni de col·laboració F.C. Santboià - El Carrer

Una cinquantena de comerços associats a l'Associació de Comerciants El Carrer, s'han adherit al conveni de col·laboració que va signar el passat 5 de juliol de 2012, aquesta associació amb El FC Santboià, amb l'objectiu de donar a conèixer el futbol a tota la ciutadania i alhora potenciar el comerç local.

Un dels objectius d'aquest conveni és que la gent del poble entri a les nostres botigues, per això cada setmana que el Santboià jugui a casa es donarà un tiquet per un import de 20 € per descanviar en qualsevol de les nostres botigues associades. Pensem que aquesta és una bona manera de potenciar les nostres botigues.

Al mateix temps el Santboià ha posat a la nostra disposició entrades, per assistir als partits i repartir entre els vostres clients. Els que estigueu interessats podeu enviar-nos un correu: elcarrer@gmail.com o trucar per telèfon i dir-nos la previsió d'entrades que us faran falta.

Els socis del F.C. Santboià, prèvia presentació del carnet de soci vigent, podrà acollir-se als descomptes, promocions i descomptes que figuren en el tríptic que us adjuntem, i que vosaltres ens veu dir en el seu dia.

Botigues adherides:
ACUARIO BALMES
AMELIA CONFECCIONES
AMPLIFON CENTRES AUDITIUS
ANIMALIA MASCOTAS
ART IBÈRIC - XARCUTERIA
BAR RESTAURANTE ROMA
BASARS MUNDO - Tien 21
BOSSES CROS
BUGANET - Tintoreria
CAFÈ & MÉS
CALBET ELECTRODOMESTICS
CALÇATS FERNÁNDEZ, S.L.
CANADA HOUSE
COMERCIAL PROFESIONAL - Perruqueria
CONFECCIONS TURCÓ
DI PREGO
DROGUERIA PERFUMERIA PUIG
FORN LA ROSELLA
IL·LUMINACIÓ JB
J. SALVADOR - Productes de Perruqueria
JUBEL SABATERIA
LES DELICIES D'EN JOEL - PASTISSERIA
LLUIMA DIGITAL
LOS PINOS - MUEBLES
MITHOS - AGÈNCIA DE PUBLICITAT
MOUNTAIN BIKE BOI
NOU MESOS
OPTICALIA FLORIT
OSHUN
OURO JOYERIA RELOJERIA TALLER
OUTLET roba i complements
OUTLET roba i complements- 2
PRODUCTOS EXTREMEÑOS
PUNTO Y APARTE
REGALS JAYCAR
RELLOTGERIA JOIERIA BONFILL
ROSAMARI CALÇATS
S & G JOIERS
SANCHO JOIERIA
SANT BOI TOT MÚSICA
SEVEN
SOLANO JOYEROS
TDR ASSESORS
VELO - ROBA PER HOME
VIAJES TEJEDOR
XAMFRÀ
ZONA 9 MODA & COMPLEMENTS

Nota:
- S'aplicaran els descomptes, ofertes, promocions i altres que tingui la botiga en el moment de fer la compra.
- Durant l'època de Rebaixes aquests descomptes, ofertes, promocions i altres no seran aplicables.
Fotografia: El Directiu del FC Santboià sr. Josep Márquez fa entrega del Val de compra de 20€ de les botigues de l'Associació de Comerciants El Carrer de Sant Boi al guanyador de la setmana passada Josep Fernández Burgos.
Fotografia:Signatura del Conveni de Col·laboració F.C. Santboià i l'Associació de Comerciants El Carrer de Sant Boi, signat el 6 de juliol de 2012.
Maria Carme Casanova - Presidenta d'El Carrer
Ramón Andreu Caufapé - President del F.C. Santboià

Històric
[totes les campanyes]
juny - 2015
Dies Bojos - 12/06/2015
febr. - 2015
Torna el Carnestoltes Infantil El - 02/02/2015
des. - 2014
Sorteig de la campanya: "Aquest Na - 27/12/2014
Viu el carrer: PESSEBRE VIVENT PED - 21/12/2014
Viu el carrer: quatre dissabtes pe - 12/12/2014
Campanya de Nadal 2014 - La Flor d - 09/12/2014
nov. - 2014
Aquest Nadal guanya 6.000 € - 20/11/2014
Nova campanya de Nadal "Viu el car - 19/11/2014
Acord de col·laboració amb l'escol - 10/11/2014
Vendes creuades El Carrer (Cross S - 05/11/2014
set. - 2014
L'Ajuntament de Sant Boi de Llobre - 09/09/2014
maig - 2014
"VIU EL CARRER" Del 7 de Juny al 5 - 20/05/2014
"DIES BOJOS A SANT BOI - SHOPPING - 19/05/2014
abr. - 2014
Per Sant Jordi et reglaem 1 llibre - 01/04/2014
gen. - 2014
Estudi de Mercat eix comercial i p - 28/01/2014
Rebaixes d'hivern del 7 de gener a - 04/01/2014
des. - 2013
Guanyadores i guanyador de la cam - 28/12/2013
nov. - 2013
Aquest Nadal torna "El Milionari - 26/11/2013
set. - 2013
Encenem Sant Boi 2013 - 22/09/2013
Loteria de Nadal El Carrer 58.371 - 19/09/2013
jul. - 2013
STOCKS BOJOS a Sant Boi - 04/07/2013
juny - 2013
"EL CARRER ET CONVIDA A UN GELAT" - 13/06/2013
DIES BOJOS A SANT BOI - SHOPPING N - 02/06/2013
Campanya "Dies Bojos a Sant Boi": - 02/06/2013
maig - 2013
Dies Bojos a Sant Boi: Ofertes com - 17/05/2013
abr. - 2013
Una veïna de Sant Boi, protagonist - 25/04/2013
Lliurats els premis de la Mostra d - 24/04/2013
març - 2013
Concurs Dies bojos a Sant Boi: Sig - 21/03/2013
Àlbum de les fotografies dels part - 01/03/2013
febr. - 2013
Vídeo i Guanyadors del XIII Carnes - 10/02/2013
gen. - 2013
XIII Carnestoltes Infantil El Carr - 18/01/2013
De compres per Sant Boi amb les gu - 04/01/2013
des. - 2012
Guanyadores campanya Nadal El Carr - 27/12/2012
Bones Festes de Nadal i Feliç Any - 13/12/2012
nov. - 2012
Campanya "Aquest Nadal et regalem - 16/11/2012
Campanya de Nadal "Encenem Sant Bo - 10/11/2012
Conveni de col·laboració F.C. Sant - 04/11/2012
oct. - 2012
Castanyada 2012 - 31/10/2012
Avantatges del Comerç de proximita - 21/10/2012
Avantatges del Comerç de proximita - 14/10/2012
2a edició del Llibre del Comerç El - 12/10/2012
juny - 2012
Fira comercial: EL Comerç surt a l - 27/06/2012
El Carrer et convida a un gelat!! - 11/06/2012
maig - 2012
Shopping night: El dia 1 de juny e - 20/05/2012
Botigues El Carrer que regalaran l - 18/05/2012
Botigues El Carrer que faran ofert - 18/05/2012
El Comerç de Sant Boi col·labora a - 07/05/2012
abr. - 2012
CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL COMERÇ " - 25/04/2012
Jocs Florals Municipals - Sant Jor - 23/04/2012
febr. - 2012
Èxit de participació en el XII Car - 18/02/2012
gen. - 2012
XII Carnestoltes Infantil - 19/01/2012
des. - 2011
Guanyadores de la Campanya de Nada - 29/12/2011
Campanya de Nadal 2011 El Carrer - 16/12/2011
nov. - 2011
CAMPANYA DE NADAL 2011 - 19/11/2011
Presentació del "LLibre del comerç - 06/11/2011
Les botigues El Carrer a Ràdio San - 05/11/2011
set. - 2011
Presentació del "LLibre del comerç - 29/09/2011
Dotzena edició de Voluntariat per - 06/09/2011
jul. - 2011
12a edició "El Comerç surt a la Ra - 03/07/2011
juny - 2011
El Carrer et convida a un gelat - 15/06/2011
12a edició "El Comerç surt a la Ra - 14/06/2011
maig - 2011
Renovació dels opis de la zona com - 14/05/2011
Cursos de Formació El Carrer - PIM - 02/05/2011
abr. - 2011
Campanya: Comerç El Carrer - camin - 15/04/2011
març - 2011
Sortides en carruatge de cavalls - 28/03/2011
Vídeo XI Carnestoltes Infantil 201 - 06/03/2011
febr. - 2011
XI Carnestoltes Infantil 2011 - 15/02/2011
des. - 2010
Cercavila Nadalenca i Cantada de N - 24/12/2010
Cercavila Nadalenca El Carrer (1a - 23/12/2010
Constància Mateos és la nova milio - 17/12/2010
Gran festa per la remodelació del - 14/12/2010
nov. - 2010
Campanya de Nadal 2010: Guanya 6.0 - 09/11/2010
Desfilada de moda Amèlia. - 07/11/2010
La campanya: "Tu compres, El Carre - 06/11/2010
oct. - 2010
Juga amb El Carrer a la Loteria Na - 04/10/2010
jul. - 2010
Campanya: Tu compres, El Carrer t' - 24/07/2010
Festes del Barri Vinyets - Molí Ve - 02/07/2010
Campanya: Tu compres, El Carrer t' - 01/07/2010
maig - 2010
Desfilada de moda - Punto y Aparte - 09/05/2010
abr. - 2010
o Llei de Prevenció de Riscos Labo - 15/04/2010
febr. - 2010
Vídeo del X Carnestoltes El Carre - 13/02/2010
X Carnestoltes Infantil El Carrer - 08/02/2010
des. - 2009
Nadal 2009 - 14/12/2009
Per un Comerç més segur - 13/12/2009
nov. - 2009
10 anys alegrant-te el Nadal - 6.0 - 11/11/2009
Juga amb El Carrer a la Loteria Na - 05/11/2009
oct. - 2009
Pren Castanyes a El Carrer - 2009 - 25/10/2009
Escolta Ràdio Sant Boi a El Carrer - 21/10/2009
Acord de col·laboració entre el Ce - 15/10/2009
maig - 2009
Catifes de la Capvuitada del Casc - 01/05/2009
març - 2009
Campanya del Delta - 23/03/2009
febr. - 2009
Fotografies del Carnestoltes a El - 22/02/2009
IX Carnestoltes d'El Carrer - 21/02/2009
gen. - 2009
Firastock - 18/01/2009
febr. - 2008
Carnestoltes El Carrer 2008 - 02/02/2008
des. - 2007
El Carrer a la Fira de la Puríssim - 06/12/2007
Campanya de Nadal de la Federació - 01/12/2007
nov. - 2007
Juga al 4 en ratlla i guanya!! - 19/11/2007
juny - 2007
El Carrer et convida a un gelat - 30/06/2007
maig - 2007
50è aniversari de la botiga Amèli - 04/05/2007
febr. - 2007
Els 3 tombs a Sant Boi - 2007 - 11/02/2007
nov. - 2006
Campanya Nadal "Mil.lionari per un - 08/11/2006
juny - 2006
Carnestoltes a El Carrer 2006 - 25/06/2006
nov. - 2005
Castanyada a El Carrer - 2005 - 01/11/2005
oct. - 2005
DE SANT BOI A PORT AVENTURA - 2005 - 01/10/2005
jul. - 2005
AQUEST ESTIU ET QUEDARÀS GELAT - 2 - 01/07/2005
maig - 2005
VES-TE'N DE CREUER 2005 - 02/05/2005
gen. - 2005
Carnestoltes a El Carrer - 2005 - 31/01/2005
nov. - 2002
Campanya bosses El Carrer - 01/11/2002
SANT BOI, UNA GRAN BOTIGA, nou lem - 01/11/2002
oct. - 2002
Sortegem 100 vals de compra - 15/10/2002
juny - 2002
Convidem a tota la mainada al Parc - 18/06/2002
abr. - 2002
Celebrem Sant Jordi al Carib - 23/04/2002
març - 2002
Inflables a El Carrer - 09/03/2002
Els dissabtes sortim a El Carrer - 01/03/2002
febr. - 2002
Carnaval a El Carrer - 2002 - 01/02/2002
maig - 2001
Campanya de promoció: "A Sant Boi, - 15/05/2001
jul. - 2000
Vine a El Carrer t'ho passaràs bé! - 08/07/2000
abr. - 2000
Sant Jordi a El Carrer - 2000 - 23/04/2000

[Inici] [Comerços] [Campanyes] [Noticies] [Zona lúdica] [Zona Privada]