'El Carrer'
Zona de Jocs
Ball-reflexion
Fes clic amb el ratolí quan la bola passi per sobre de les zones numerades. Quant més centrada estigui la pilota més punts tindràs.
Bounce Squared
Fes clic per fer blocs on rebotaran els raig laser. Recull totes les claus i dirigeix els laser cap a la casella de sortida. Evita els blocs i raig laser vermells. Quan netegis un nivell, passaràs directament al següent.
BattleShips
Aquí tenim la versió per PC del famós joc “Guerra de Vaixells” . Seleccioneu un vaixell i situeu-lo en la posició que vulgueu sobre el tauler de joc, un cop col•locat feu el mateix amb la resta de naus. Un cop hagueu disposat la vostra flota, podeu començar a jugar.
Mahjong-tower
El Mahjong es el trencaclosques Xinès per excel•lència. Es tracta d’eliminar totes les peces del tauler, tenint en compte que s’haurà de fer per parelles sempre i quant les peces estiguin totalment descobertes i tenir un dels costats dret o esquerra lliures.
Spinkicker
Has jugat mai al “futbolí”, marca tants gols com puguis durant 3 minuts. Hauràs de girar els jugadors amb les tecles de control “amunt”, “avall”, “dreta”, “esquerra” i xutar mantenint la barra d’espai fins que vulguis deixar anar la pilota. Quant estiguis defensant, podràs bellugar el porter amb les tecles “amunt” i avall”.
Sudoku
Sudoku!, poca cosa es pot dir del passatemps que ha batut tots els rècords. Completa el tauler de joc incorporant els nombres que manquen a les caselles buides, això si tenint cura de que no es repeteixin en la mateixa línia o columna.

[Inici] [Comerços] [Campanyes] [Noticies] [Zona lúdica] [Zona Privada]